با سلام. برای معرفی و آشنایی با سیستم عامل اندروید، یک توضیح کوتاه برای سیستم عامل اندروید خواهیم داشت. یه تاریخچه کوتاه و مختصر.
اندروید یا به زبان یونانی «اَندروید» سیستمعاملی است که توسط گوگل برای تلفن های همراه و تبلتها عرضه شده.این سیستم عامل توسط شرکت های مختلف روی دستگاه ها قرار داده میشه. مثل شرکت سامسونگ، سونی و یا HTC و غیره.
اندروید بر پایهٔ لینوکس نوشته شده و در حال حاضر محبوب ترین سیستم عامل هست.
در ماه اوت سال ۲۰۰۵ گوگل، شرکت اندروید رو خرید. شرکت کوچک اندروید توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت نوشته شده بود. البته با فروش اندروید این دوستان بی کار نشدن. اندی رابین شد قائممقام مدیریت مهندسی گوگل و مسئول پروژه اندروید.
تیم اندروید با مدیریت رابین فعالیتش رو برای تبدیل کردن گوگل به سیستم عامل اول تلفن های همراه شروع کرد. و نتیجه اولیه این فعالیت، معرفی پلتفرم توسعه یافته اندروید بود. اون هم در نشست خبری شرکت گوگل در سال ۲۰۰۷. که ۳۴ شرکت در زمینه تولید نرمافزار و تولید تلفنهای همراه و اپراتور تلفن همراه دور هم جمع شده بودند. مثل سامسونگ، الجی، موتورولا، اچ تی سی، تی موبایل، ان تی تی، اینتل، انویدیا و البته گوگل. اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل تو این مراسم همه نگاه ها رو به خودش خیره کرد. گفت: « … از دیدگاه ما پلتفرمی که ارائه کردهایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.»
در ادامه این فعالیت ها، HTC با همکاری T-MOBILE اولین نسخه اندروید رو روی گوشی هاشون قرار دادن. این گوشی ها تقریبا در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ تولید شدن..
معرفی و آشنایی با سیستم عامل اندروید
معنای اندروید و تلفظ صحیح
با توجه به ترجمه واژه نامه کمبریج، اندروید به معنی ربات است. ماشینی که به وسیله کامپیوتر کنترل میشود. و به گونهای ساخته شده تا شکل ظاهری شبیه به انسان داشته باشد. پس بر اساس این تعریف، شاید بشه کلمه «ربات انسان نما» رو ترجمهٔ مناسبی برای اندروید در نظر گرفت!
تلفظ صحیح این کلمه بر اساس واژه نامه کمبریج در هر دو گویش آمریکایی و بریتانیایی اندروید (/ˈæn.drɔɪd/) هست. و در هیچ یک از این گویش ها، حرف «آ» در ابتدای اندروید به کار نمیره!
پس با خیال راحت بگید «اندروید» و نه «آندروید»!
بعد از معرفی و آشنایی با سیستم عامل اندروید، به بررسی پیش نیازها و نیازمندی های شروع برنامه نویسی اندروید می پردازیم.
با ما همراه باشید.